Žádné produkty
Maso odblaněné, vykoštěné dobře omyjeme a nakrájíme na kostky. Do hrnce vložíme sádlo a na kostky nakrájenou cibuli, slaninu a kmín. Vše orestujeme do zlatova. Na zlatavou cibulku přidáme maso, kořeni, sůl, česnek a vše orestujeme a poté zalijeme trochou vína a vývarem, přikrejeme poklicí a za občasného míchání a podlévání vývarem dusíme do měkka. Když je maso měkké tak ho vyndáme a šťávu zahustíme jíškou (moukou zpěněnou na sádle). Zahuštěnou omáčku provaříme a dochutíme kořením, červeným vínem, česnekem a solí. Po dochucení a povaření omáčky vložíme maso a ještě krátce povaříme. Zdobíme červenou cibulí a špetkou tymiánu. Podáváme s chlebem nebo knedlíky.
Chuť guláše umocníme sklenkou dobrého kvalitního vína. DOBROU CHUŤ!